Deprecated: Required parameter $db follows optional parameter $link in /customers/b/1/3/tbrt.no/httpd.www/plugins/content/html5flippingbook_ext_content/html5flippingbook_ext_content.php on line 125 Deprecated: Required parameter $option follows optional parameter $link in /customers/b/1/3/tbrt.no/httpd.www/plugins/content/html5flippingbook_ext_content/html5flippingbook_ext_content.php on line 125 Deprecated: Required parameter $user follows optional parameter $link in /customers/b/1/3/tbrt.no/httpd.www/plugins/content/html5flippingbook_ext_content/html5flippingbook_ext_content.php on line 125 Deprecated: Required parameter $db follows optional parameter $link in /customers/b/1/3/tbrt.no/httpd.www/plugins/content/html5flippingbook_content/html5flippingbook_content.php on line 75 Deprecated: Required parameter $option follows optional parameter $link in /customers/b/1/3/tbrt.no/httpd.www/plugins/content/html5flippingbook_content/html5flippingbook_content.php on line 75 Deprecated: Required parameter $user follows optional parameter $link in /customers/b/1/3/tbrt.no/httpd.www/plugins/content/html5flippingbook_content/html5flippingbook_content.php on line 75

Jobbe i TBRT

 

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS er en stor organisasjon med mangfold og mange ulike ansvarsområder. Selskapet har både heltids- og deltidsmannskaper, til sammen ca 330 ansatte. Brann- og redningstjenestens hovedoppgaver er å sikre liv og verdier.


Vi har flere avdelinger, forebyggende, beredskap, administrasjon og feieravdeling. Vi har ansatte med ulik utdanning, erfaring og kompetanse. Administrasjonsavdelingen har ansatte med kompetanse blant annet innenfor HMS, ledelse, personal, IKT, lønn og økonomi. Forebyggende er en avdeling med ansatte som har variert bakgrunn og kompetanse. Når organisasjonen har behov for å ansette folk, så er det på mange fagområder i tillegg til brann som er interessante for oss. Vi er en organisasjon i vekst, og behovet for god og mangfoldig kompetanse vil med tiden bare bli større.

Ledige stillinger vil fortløpende bli lagt ut på denne siden, og ønskes informasjon om jobben som brannkonstabel/aspirant – så ligger det informasjon om det i menyen til høyre.

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS er den lokale faginstans for brannvern i Trondheim, Malvik, Indre Fosen, Oppdal og Rennebu kommuner.

trondheim      Malvik      indre fosen        Rennebu      Oppdal

Logg inn