Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS er den lokale faginstans for brannvern i Trondheim, Malvik, Indre Fosen, Oppdal og Rennebu kommuner. Selskapet har både heltids- og deltidsmannskaper, til sammen ca 340 ansatte. Brann- og redningstjenestens hovedoppgaver er å sikre liv og verdier.

Ledig plass som IKT-lærling

ER DU ENGASJERT, LÆREVILLIG, SERVICEINNSTILT?

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS søker en lærling i IKT-servicefaget fra slutten av august 2020 til slutten av august 2022.

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS (TBRT) er den lokale faginstans for brannvern i Trondheim, Malvik, Indre Fosen, Oppdal og Rennebu kommuner. Selskapet har både heltids- og deltidsmannskaper, til sammen ca. 330 ansatte. Brann- og redningstjenestens hovedoppgaver er å sikre liv og verdier.

IKT tilhører administrasjonsavdelingen i TBRT, og har i dag 2 ansatte og 2 IKT-lærlinger. Det jobber totalt 20 personer på avdelingen. Arbeidssted vil være på hovedbrannstasjonen på Sluppen, men ansvarsområdet omfatter alle brannstasjonene i selskapet. Vi er godt plantet i «skya» og har kun et system som kjører på «bakrommet». I tillegg har vi et sett av underleverandører som hjelper oss på flere områder.

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene vil dekke fagområdene som er spesifisert i opplæringsplanen for IKT-servicefaget. Du vil blant annet delta i den daglige driften av IKT-tjenestene, 1. og 2. linjesupport, arbeide med opplæring, dokumentasjoner, veiledninger, installasjon og feilsøking på PC-er og systemer. Læretiden hos oss vil gi deg gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

 

Kvalifikasjoner:

Fullført og bestått Vg1 og Vg2 innen IKT-servicefaget.

God muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk.

Vi ønsker ny lærling som:

-   Viser vilje og evne til samarbeid og kunne jobbe selvstendig

-   Er pålitelig, lojal har god ordenssans og er serviceinnstilt

-   Er opptatt av og er nysgjerrig på digitale løsninger

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

-  At opplæringen skjer i samsvar med læreplanen

-  Bredde i opplæringstilbudet med varierte og allsidige oppgaver

-  Trivelige kollegaer og godt arbeidsmiljø

-  Personlig veiledning, oppfølging og tilbakemelding

-  Lønn i opplæringstiden iht lov og avtaleverk

 

Husk å legge ved karakterutskrifter, kompetansebevis og ev. attester når du sender inn søknad og cv.

 

Ta kontakt med IKT-rådgiver Arve Sponnich, telefon 900 68 008, om du har noen spørsmål.

 

Søk elektronisk via EasyCruit.

 

Søknadsfrist: 15.mars 2020

 

 

 

 

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS ønsker mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser. Gyldig politiattest framlegges ved tilsetting.

Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS er den lokale faginstans for brannvern i Trondheim, Malvik, Indre Fosen, Oppdal og Rennebu kommuner.

trondheim      Malvik      indre fosen        Rennebu      Oppdal

Logg inn